Foto’s Avifauna

Posted by on 6 juni 2014

Op vrijdag 30 mei zijn Nick en ik naar Avifauna geweest, een vogelpark in Alphen aan de Rijn. Hoewel het een park is dat eigenlijk best dichtbij is, was ik er nog nooit geweest. Het is in principe een vogelpark, maar tegenwoordig hebben ze ook een eilandje met loslopende maki’s en vari’s, zoals ook in Zooparc Overloon en Aquazoo Friesland. Zal wel mode zijn tegenwoordig, maar wel mode die gelukkig erg leuk blijft ook al heb je het al een aantal keer gezien.

Het park zelf is niet zo groot, maar door de vogelshow en korte voederpresentaties is er toch genoeg te beleven. De nadruk ligt wel duidelijk op informeren, maar het zou fijn zijn als ze dan ook de bordjes bij sommige vollieres up to date  houden, want soms stonden daar vogels op die er toch overduidelijk niet in zaten. Afgezien daarvan is het een erg leuk park, dat ook nog eens goed betaalbaar is met een entreeprijs van 15 euro voor volwassenen. En voor een hapje en een drankje na afloop zit er een Van der Valk direct naast!

[alpine-phototile-for-flickr src=”set” uid=”35673698@N03″ sid=”72157645000085681″ imgl=”flickr” style=”floor” row=”4″ size=”240″ num=”26″ shadow=”1″ border=”1″ curve=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

Comments are closed.